Kerst Circus Ahoy
Kerst Circus Ahoy
Contact

7x de leukste herfstvakantie uitjes

19 November 2020
7x de leukste herfstvakantie uitjes

We vinden het ontzettend jammer dat we je pas volgend jaar weer voor het Kerstcircus kunnen uitnodigen. Maar er zijn in Rotterdam en omstreken zó veel leuke dingen te doen, dat je de komende dagen niet stil hoeft te zitten. Speciaal voor jou hebben we een selectie gemaakt van de 7 leukste uitjes voor deze herfstvakantie. Veel plezier!

1. Miniworld
Miniworld is de grootste overdekte miniatuurwereld van Nederland. Je vindt er de meest iconische gebouwen van Rotterdam, maar dan op een schaal van 1:87. Met 600 m² is er genoeg te zien en ontdekken!
Tickets

2. Maritiem Museum
In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers.
Ontdek meer!

3. Euromast en midgetgolf
Deze 185 meter hoge toren biedt een spectaculair uitzicht over Rotterdam in alle richtingen. Daarnaast kun je er abseilen en zelfs slapen! Pal aan de voet van de Euromast kan je in 18 holes midgetgolven. Let op: midgetgolfen kan nog tot en met 25 oktober!     
De hoogte in?

4. Plaswijckpark
Plaswijckpark is een enorm park met dieren, wandelroutes en speelplekken. Zo is er een waterspeeltuin en een verkeerstuin waar kinderen op een skelter kunnen deelnemen aan het 'verkeer'.  Er is genoeg te beleven voor jong en oud!          
Bezoekje brengen?

5. Diergaarde Blijdorp
Van haaien tot leeuwen en van vlinders tot olifanten: je vindt dieren van over de hele wereld in Diergaarde Blijdorp. De enorme dierentuin is opgedeeld in verschillende continenten. Elk continent heeft haar eigen stijl en dieren. Daarnaast is er een enorm aquarium met de mooiste vissen en haaien waar je onder door kunt lopen! 
Reserveer jouw dagje dierentuin!

6. Snowworld Zoetermeer
Wil je een vakantiegevoel dicht bij huis? Ga dan skiën of snowboarden bij Snowworld Zoetermeer! Hier kun je het hele jaar door wintersporten. Van beginner tot expert, iedereen kan hier terecht.
Ijskoud uitje? Klik hier!

7. Monkeytown
Monkeytown is het leukste en spannendste indoor speelparadijs van Nederland! Kinderen kunnen zich uren vermaken met klimmen, klauteren en spelen. Ouders kunnen rustig een drankje drinken terwijl kinderen te tijd van hun leven hebben. Monkeytown heeft meerdere vestigingen in de regio.              
Ontdek een vestiging bij jou in de buurt!

Terug naar overzicht
Kerst Circus Ahoy