Kerst Circus Ahoy
Kerst Circus Ahoy
Contact

Informatie

Showtijden

Kerstcircus Ahoy vindt plaats van 25 tot en met 31 december in Rotterdam Ahoy. Per dag zijn er twee shows (m.u.v. 31 december):

•  Ochtendshow van 11.30 tot 14.00 uur (deuren open om 10.30 uur)

•  Middagshow van 15.30 tot 18.00 uur (deuren open om 14.30 uur)

 

De show duurt ongeveer 2,5 uur inclusief een half uur pauze. 

 

Tickets kopen

 

 

Acts 

Circusdirecteur Fernand Banning selecteert jaar in jaar uit de beste internationale circusacts die garant staan voor een fantastische circusshow met veel variatie. Ook dit jaar komen de top circusartiesten weer van over de hele wereld naar Rotterdam Ahoy, ze komen namelijk helemaal uit Duitsland, Brazilië, Colombia, Argentinië, Mexico, Frankrijk, Oekraïne, Bulgarije en Oostenrijk.

 

Over de acts

 

 

Eten & Drinken

Haal uw drankje bij het Theater Café of haal wat voor de lekkere trek bij één van de kraampjes. Geniet bijvoorbeeld van een grote roze suikerspin, een bak popcorn of lekkere patat. Natuurlijk is er ook tijdens de pauze de gelegenheid voor een drankje en/of een snack.

 

Meer informatie

 

 

Foto Impressie

In 2022 vierde Kerstcircus Ahoy de 50e editie van dit bijzondere familie evenement. Een feest dat twee jaar later plaatsvond dan voorzien, maar dat spetterde van spektakel! Bekijk hier de foto's van de 2022 editie.

 

Foto's bekijken

 

 

Programmaboek

Bij het bestellen van uw kaartje via Ticketmaster kunt u alvast het programmaboek van Kerstcircus Ahoy aanschaffen. U ontvangt dan een mooi aandenken aan het circus, dat u op vertoon van het e-ticket op de dag van de show kan afhalen bij de garderobe. 

Let op: bij de aanschaf van logeplaatsen of goldseats, ontvangt u het programmaboek gratis.

Kerst Circus Ahoy