Kerst Circus Ahoy
Kerst Circus Ahoy
Contact

Het allerleukste familie uitje in de Kerstvakantie!

 

Kerst is een tijd van magie, gezelligheid en samenzijn. En wat is er nu beter dan deze feestelijke periode te vieren met het hele gezin? Voor een onvergetelijk familie-uitje tijdens de kerstvakantie is er geen betere bestemming dan Kerstcircus Ahoy!

 

Gelegen in het prachtige Rotterdamse Ahoy, belooft dit spektakel jong en oud te betoveren met adembenemende acts en hartverwarmende shows. Zodra u de circustent binnenstapt, wordt u overweldigd door de sfeervol binnenkomen. Maak een ritje in de te gekke attractie, geniet van de magische trucs van de ballonvouwer of koop een leuk aandenken aan deze gezellige dag met de hele familie. De geur van vers gepofte popcorn en suikerspinnen hangt in de lucht, en het geluid van lachende kinderen vult de zaal.

 

Het Kerstcircus Ahoy heeft een traditie van het aantrekken van 's werelds beste circusartiesten, en dit jaar is daarop geen uitzondering. Circusdirecteur Fernand Banning selecteert jaar in jaar uit de beste internationale circusacts voor de hele familie. Denk aan indrukwekkende luchtacrobatiek, spectaculaire acts op wielen, illusionistes en uiteraard de clown. Ook aankomende Kerstvakantie komen circusartiesten va over de hele wereld naar Rotterdam. Bekijk hier alle acts.

 

Het Kerstcircus Ahoy heeft zichzelf door de jaren heen bewezen als een familie-uitje van topklasse, en het is geen verrassing dat veel gezinnen elk jaar terugkeren om opnieuw te genieten dit spektakel. Bent u er ook bij? Bemachtig nu uw kaartje voor aankomende Kerstvakantie!

 

Tickets
 

Kerst Circus Ahoy